26 juni 2015

2015

Morgen, 26 juni 2015, zou jij, lieve Martine, 11 jaar zijn geworden.  Je zou bijna naar groep 8 gaan, de laatste groep van de basisschool. Je zou het geweldig hebben gevonden, uitkijkend naar de dingen die op je pad zouden komen, en die voor je lagen in jouw toekomst.

We denken aan je, lieve engel.

Vandaag ontvingen we op een kaartje dit mooie gedichtje voor jou:

Dans maar mooi vlinderke

Dans maar fijn in de zon

Rust uit op de bloemkens

Speel met de bijtjes

Dans maar en speel maar

Dans maar vlinderke

Dans zonder zorgen

En denk niet aan morgen

Wederom willen we iedereen bedanken voor alle lieve berichtjes, kaartjes, bezoekjes en andere steunbetuigingen die we ontvingen voor 28 mei 2015, toen het 4 jaar geleden was dat Martine overleed.

Dat steunt ons enorm.

 

2014

Vandaag, op 26 juni 2014, zou Martine 10 jaar zijn geworden. Hoe zou ze er nu uit zien? Wat zou ze allemaal wel niet kunnen, wat zou ze nu leuk gevonden hebben. Zeker al een grote meid, met een eigen wereldje en inbreng. Hoe zou ze met Christian en Rosalie omgaan. Hoe zou het met de vriendinnetjes gaan, en op school?

We missen haar vreselijk, denken aan haar en gedenken haar.

Graag willen wij iedereen bedanken voor alle berichtjes, lieve woorden, kaartjes, bloemen en andere steunbetuigingen voor 28 mei 2014,  de dag waarop het 3 jaar geleden was dat onze zonnestraal Martine overleed. Voor ons is het terugkijkend weer een erg zware periode geweest.

De blijken van medeleven ervaren we als heel waardevol, helpt het verlies te dragen en geeft blijk van verbondenheid in het gemis van Martine.